Baza retkih bolesti

Vebinar

Prava pacijenata s retkim bolestima u Srbiji

Ponedeljak, 26. decembar u 13 č.

Prava pacijenata sa retkim bolestima u Srbiji

Prijavite se

Poštovani

Pozivamo Vas na vebinar „Prava pacijenata s retkim bolestima u Srbiji”, koji će se održati u ponedeljak 26. decembra od 13 č u organizaciji Baze retkih bolesti.

Vebinar će se baviti pravima na dijagnozu, lečenje i socijalnu zaštitu pacijenata s retkim bolestima i obuhvatiće kako pregled zakona i pravilnika koji regulišu ove oblasti u Srbiji, tako i dostupne pravne mehanizme zaštite ukoliko se ona ne poštuju.

SvojuUčesnici vebinara su: Hajrija Mujović, doktor medicinskog prava Instituta društvenih nauka, Marina Mijatović, advokatkinja, i Ivana Badnjarević, predsednica udruženja „Hrabriša”. Vebinar će moderirati Ivana Golubović, koordinator za pacijente Baze retkih bolesti.

Da biste se prijavili za učešće i dobili link za pristup vebinaru, molimo vas da ispunite formular klikom na dugme ispod

Baza retkih bolesti predstavlja izvor informacija za lekare, pacijente i članove njihovih porodica. Svi podaci su informativnog karaktera i ne predstavljaju medicinski savet niti propisivanje terapije. Za medicinske savete, postavljanje dijagnoza i propisivanje terapija potrebno je da se obratite lekaru.

© Copyright 2022 Baza Retkih bolesti - Sva prava zadržana